TENNIS SOKKER

Bløde tennissokker i økologisk OEKO-TEX certificeret bomuld. Produceret bæredygtigt i EU.


Tennissokker i økologisk bomuld

Vores nye tennissokker er produceret i 90% økologisk bomuld. Det betyder at kvaliteten er i top og at både du og dine fødder bliver glade for den gode komfort der er i tennissokkerne.

Tennissokkerne er bløde og tilpas strækbare til at de kan bruges til hverdag og sport.

Bæredygtig produktion i EU

Her får du tennissokker der er produceret forsvarligt i EU. Dermed er sokkerne ikke fragtet med skib fra Kina, men kommer fra EU. Dette giver os mulighed for at følge produktionen på tæt hånd og sikre at både den og ikke mindst sokkerne lever op til vores krav.

Sokkerne laves på en familieejet fabrik med mere end 100 års erfaring. Sokkerne designes og sammensættes på baggrund af deres erfaring og vores ønsker.

OEKO-TEX Certificeret bomuld

OEKO-TEX certificeringen er din garanti for at du køber sokker der er produceret bæredygtigt og ansvarligt. Certificeringen betyder også at der ikke er brugt kemikalier under produktionen samt at sokkerne ej heller indeholder rester af kemikalier eller andre skadelige stoffer.

Klassiske hvide tennissokker

Hvide tennissokker er en tidsløs klassiker. Vores hvide tennissokker kan bruges til både hverdag og sport. De består af tilpas strækbare materialer til både at gøre dem bløde, strækbare og alsidige.

Tennissokker i den gode kvalitet

Det er ingen hemmelighed at vores tennissokker er blandt de bedste på markedet. Af samme årsag tilbyder fri returret på alle vores sokker, hvis du ikke er tilfreds.

Vi sørger for at du bliver godt gående med vores tennissokker, der er lavet i økologisk bomuld i en kvalitet, der sikrer dine fødder maksimal komfort. Du kan tilmed gøre det med god samvittighed, for vores tennissokker er lavet af økologisk bomuld, der er dyrket uden brug af pesticider og andre giftstoffer. Du gør dermed både dine fødder, dig selv og kloden en tjeneste.

Tennissokker der virker

Med vores hvide tennis sokker har vi produceret tennissokker der virker! De gør præcis hvad et par tennis sokker skal og tilmed til en skarp pris. Kombinationen af høj kvalitet til lav pris er ganske enkelt lige i øjet her. Vi er overbeviste om at du forstår hvad vi mener, når du selv har prøvet vores tennissokker - og hvis ikke, returnerer du blot dine sokker til os. Vi tilbyder nemlig evig returret på alle vores sokker.

Køb 10, 5 eller 3 par tennissokker og spar penge

Du bliver glad for vores lækre tennissokker! Derfor har vi gjort dig den tjeneste at tilbyde 10-par til en skarp pris. Du kan også købe hhv. 5 og 3 par.

10 par sorte eller hvide tennissokker får du for 290,- kr.