SORTE SOKKER


I elsker vores sorte sokker ♥

Vi har solgt mange sorte sokker og endnu ikke haft utilfredse kunder eller én eneste retursag. Dette taler sig eget sprog: I elsker vores sorte sokker. Vi er sikre på at du også vil blive glad for dine sorte sokker. Af samme årsag tilbyder vi gratis returnering, hvis ikke det er tilfældet. Vi lever nemlig af tilfredse kunder.

Sorte sokker i kompromisløs kvalitet

Vores sorte sokker er lavet efter alle kunstens regler. Glem alt hvad du hidtil har troet om sammenhæng mellem pris og kvalitet. Vores sokker er lavet i en kvalitet, der på ingen måde hænger sammen med prisen.

Produktion af de klassiske sorte sokker er et håndværk, der kræver erfaring og speciale. Vores sokker er fremstillet af mennesker med stor erfaring indenfor faget og det er netop dén erfaring, der afspejles i den høje kvalitet du får, når du handler hos os.

Åndbare sokker i strækbare materialer

Dine fødder har det godt i vores sorte sokker. Sokkerne er lavet i materialer, der gør dem både åndbare og strækbare. Det betyder at sokkerne bliver siddende hvor de skal og at dine fødder kan ånde, således de ikke bliver svedige. Dette reducerer tendensen til sure og ildelugtende tæer.

Sokker der tåler at blive brugt og vasket

Brug dine sokker og vask dem lige så tosset du vil. Vores sorte sokker holder både deres farve og form. De er lavet til at blive brugt, elsket og vasket.

De perfekte hverdagssokker

Brug vores sorte sokker til hvad som helst. De er alsidige og kan bruges derhjemme, på arbejde eller til træning. De lette materialer sikrer, at dine fødder kan ånde og at sokkerne føles komfortable hele dagen.

Den blødeste økologiske bomuld

Vi arbejder på at alle vores sokker skal være økologiske. Derfor er det nu også muligt at få vores populære sorte sokker i den blødeste økologiske bomuld. Vores økologiske sokker fås både til damer og herrer, og som en nyhed er størrelsen nu printet på indersiden af ribben. Dette gør det nemt at sortere sokkerne efter vask. Du kan derfor trygt købe sokker til hele familien hos os.