SJOVE SOKKER

Bring en fest til dine fødder med vores sjove sokker! Lavet af økologisk bomuld og utroligt komfortable, kommer de i en række sjove farver og motiver – så dine fødder vil aldrig være kedelige igen!

Køb 5 par for 240 kr.


Økologisk bomuld i den blødeste kvalitet

Vi sælger sjove sokker i den blødeste økologiske bomuld. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af og det mærker du med det samme du ifører dig vores sjove sokker. Vi sælger sokker der kan bruges mere end én gang. Vores sokker er lavet til at blive brugt og tåler at blive vasket igen og igen, uden at miste hverken farve, form eller komfort. Hav det sjovt med god samvittighed!

Sokker der gør livet sjovere for dig og andre

Vores sjove sokker er med til at gøre livet og hverdagen lidt sjovere. Sokker behøver ikke at være kedelige, neddæmpede og diskrete. Vores sokker med sjove print, mønstre og flotte farer vækker opsigt, giver anledning til smil og signalerer, at du gerne vil gøre det hele lidt sjovere. Den slags smitter af og det vil du også opdage, når du ifører dig sjove sokker og sætter lidt lys på hverdagen.

Sokker er atter den perfekte gaveidé!

Det virker måske som en kliché at sokker skulle være den perfekte gaveidé. Men vi mener det! Sjove sokker har givet sokker et friskt pust som den perfekte gaveidé til ham eller hende, der har alt. Pak sokkerne ind på en sjov måde og giv en gave, der med garanti overrasker og bringer et smil på læben. Sjove sokker er for voksne, unge og børn i alle aldre. Det vigtigste er blot at man vil have det sjovt!

Mangler du inspiration til gaveideer, kan du eks. se vores udvalg af sokker med dyr, hvor du bl.a. finder vores populære gule sokker med tukan fugle og grå/gule sokker med musen efter osten.

Udtryk din personlige stil med sjove strømper i flotte farver

Strømper er en ofte overset beklædningsgenstand. Men sådan behøver det ikke at være. Med sjove strømper i flotte farver, humoristiske print og et personligt udtryk, kan du udtrykke din egen personlige stil, skille dig ud og vise at du tør være dig selv,

Farverige strømper med et humoristisk og sjovt budskab

Gå med farverige strømper hvor der er knald på farverne, anderledes og sjove prints. Vi har bl.a. farverige strømper med frugter og dyr. Giv dine medmennesker et smil på læben, lys hverdagen op og få et sjovere udtryk. Livet er ganske enkelt for kort til at gå i kedelige strømper der ikke er farverige, sjove og har et friskt budskab. Livet skal være sjovt!

Sokker med sjove print

Send et sjovt budskab med print på dine sokker og vis omverdenen, at du er sjov og frisk. Med et humoristisk print på dine sokker, bliver hverdagen markant sjovere. Det behøver ikke at give mening - det skal bare være sjovt og skørt. I vores sortiment har vi både sjove sokker med print til mænd og damer. Husk på vores sjove sokker er lavet i en lækker kvalitet, der gør at de ud over at være sjove, også føles enormt lækre.

Sjove sokker med print, mønstre og i flotte farver

Vores store udvalg af sjove sokker byder bl.a. på sokker med print af dyr, sokker med mønstre og flotte sokker i alverdens farver. Vores sokker er for alle der vil have det sjovt og gøre noget mere ud af deres sokker.

Sjove strømper til voksne

Sjove strømper er for voksne i alle aldre. Med vores strømper i flotte farver og med sjove motiver og print, vis at du har humor og vil have det sjovt. Det er misforstået at sjove strømper ikke skulle være for voksne - man bliver nemlig aldrig for gammel til at have det sjovt.