Ankelsokker i økologisk bambus

Forkæl dine fødder med ankelsokker i markedets blødeste bambus fibre. Ankelsokkerne er produceret i OEKO-TEX certificeret og økologisk bambus.


Forkæl dine fødder med bløde ankelsokker i bambus

Ankelsokker er den type sokker der udsættes for den største belastning. De bruges nemlig om sokkeren, hvor det er varmt. De bruges også til træning, hvor det ligeledes bliver varmt. Bambus er som skabt til netop dette formål. Med ankelsokker i bambus, får du en langt mere komfortabel strømpe. Bambus fibrene sørger for at transportere sveden effektivt, så du undgår sure og tunge sokker. Det vil både du og dine fødder sætte stor pris på.

De bedste ankelsokker du kan få

Når du først har prøvet vores ankelsokker i bambus, køber du ikke andre ankelsokker igen. Vi har fået fremstillet ankelsokker, der giver dine fødder maksimal komfort.

Ankelsokker til mænd og kvinder

Vi har ankelsokker til både mænd og kvinder. Brug dem til hverdag eller når du dyrker sport. Ankelsokkerne er svedtransporterende og holder dine fødder tørre og kølige. De er dermed oplagte til varmt vejr og sport.

Blødere end noget andet du har prøvet

Bambus er kommet for at blive og når du prøver vores ankelsokker, ved du hvorfor. Du mærker straks forskellen på vores ankelsokker i bambus og noget andet du hidtil har prøvet. De er ultrabløde og omfavner dine fødder som et blødt silketæppe.