Spar op til 60% ved køb af flere par!

Køb 10 par for 179 DKK og spar 111 DKK
Køb 20 par for 255 DKK og spar 325 DKK
Køb 30 par for 360 DKK og spar 510 DKK


Billige ankelsokker i høj kvalitet

Det er ikke uden grund, at vi er stolte af vores ankelsokker. Når du køber vores ankel sokker, får du de absolut bedste ankelsokker til prisen! Vi har både sorte og hvide ankelsokker i alle størrelser.Alsidige ankelsokker til sport og hverdag
Vores ankelsokker er lavet i lette materialer, der støtter og lader huden ånde. Dette betyder at ankelsokkerne er meget alsidige og sagtens kan bruges i forbindelse med sport eller andre aktiviteter, der stiller krav til sokker og deres åndbarhed.

Vi har lavet vores ankelsokker i nøje sammensatte materialer, der yder den rette elasticitet for korrekt pasform og komfort, er åndbart for huden og samtidig tåler at blive brugt og vasket igen og igen.Ankelsokker der holder til at blive brugt
Med ankelsokkerne fra Flottesokker.dk får du sokker der holder på farve og form, selv efter utallige ture i vaskemaskinen. Brug dem, vask dem og brug dem igen. Vores ankelsokker bliver ikke "trætte" efter at være blevet vasket nogle gange. De sidder som de gjorde da de var nye, holder på farve og forbliver åndvare, så du slipper for sure tæer.

Ankelsokker i højeste kvalitet
Det er sommer og du er på udkig efter ankelsokker? Eller mangler du billige sokker til sport og løb? Du er landet det helt rigtige sted! Hos os kan du finde ankelsokker af høj kvalitet og god komfort. Vi har både sorte og hvide ankelstrømper uden for meget pjat så du slipper for at stå og parre sokker. Køber du dine strømper hos flottesokker.dk garanterer vi dig at du får billige strømper i god kvalitet. Vi har selvfølgelig også tilfredshedsgaranti og gratis retur.

Ankelsokker til det hele
Hos flottesokker.dk har vi ankelstrømper til hverdag og sport. Vi har både ankelsokker du kan bruge til hverdag og til løb og sport. Med vores løbestrømper får du nogle ekstra funktioner så fødderne har det godt under hele turen.

Sommer og ankelsokker
Ankelsokkerne er de populæreste sokker, når det bliver varmt og danskerne finder deres shorts frem. Vores ankel sokker lader desuden dine fødder ånde og gør det komfortabelt at bære ankelsokker hele dagen. Åndbare ankelsokker lader dine fødder transportere sveden væk, så du ikke får sure tæer.