ANKELSOKKER

Ankelsokker i økologisk bambus og bomuld, fremstillet i den bedste kvalitet.


Billige ankelsokker i god kvalitet

Når du køber vores ankelsokker, får du de bedste ankelsokker til prisen. Vores ankelsokker er enkle, lette og komfortable. De fås i sort og hvid og kommer i størrelser til både dame og herre.

Ankelsokkerne er lavet i en sammensætning af materialer, der sikrer den korrekte elasticitet, komfort og åndbarhed. Dette gør vores ankelsokker alsidige og perfekte til hverdag og sport.

Alsidige ankelsokker til hverdag og sport

Vores almindelige ankelsokker er alsidige og kan bruges til hverdag og til sport. De er åndbare og kan sagtens bruges til aktiviteter, hvor det bliver varmt på nederste etage. Er du på udkig efter ankelsokker, der er designet til løb og sport, har vi også en særligt udviklet model, hvor der er fokus på de egenskaber, der er vigtige i til løb og sport.

Vores ankelsokker er lavet i lette materialer, der støtter og lader huden ånde. Dette betyder at ankelsokkerne er meget alsidige og sagtens kan bruges i forbindelse med sport eller andre aktiviteter, der stiller krav til sokker og deres åndbarhed.

Ankelsokker der tåler at blive brugt

Sokker skal kunne tåle at blive brugt, selv om de er billige. Vi er imod brug og smid væk-kulturen. Derfor står vi inde for, at du får kvalitet når du køber dine sokker hos Flottesokker.dk

Vores sokker tåler at blive brugt. De kan maskinvaskes igen og igen uden at miste hverken form eller farve. Du kan med fordel læse vores artikel om korrekt pleje og vask af vores sokker, hvis du vide hvordan du passer bedst på dine sokker.

Følger du vores vaske- og plejeinstruktioner, er du sikret sokker der holder sig friske og nye, og ikke bliver "trætte" som det ellers alt for ofte ses med sokker, når de har været i vaskemaskinen et par gange.

Ankelsokker er meget populære om sommeren

Ankelsokker er de populæreste sokker om sommeren, når bluse og bukser udskiftes til shorts og t-shirts. Vores ankelstrømper er perfekte til det varme sommervejr. De er lette og lader dine fødder ånde i varmen. Derudover er de også flotte i et par korte sko. Køb dem til dig selv, din partner eller en god ven. Ankelsokker er for alle aldre og køn.

Køb flere og spar mere

Man kan ikke få for mange ankelsokker i sin strømpeskuffe. Derfor kan du hos os købe flere og spare mere. Hvis du virkelig vil spare penge på dine ankelsokker, kan du eks. købe hele 30 par sokker og spare 390 kroner. Her får du den største besparelse. Vores populæreste flerpak er dog 20 par ankelsokker, hvor du sparer 265 kroner.