Forside » Artikler » Sokker i sandaler

Der er noget befriende og dejligt ved at gå med sokker i sandaler. Det har dog hidtil været forbeholdt et bestemt segment af mennesker, da det for den bredere del af befolkningen har været forbundet med alt andet end moderne og trendy. Det bliver der lavet om på nu, for flere modehuset har talt og det anses nu som værende på mode at gå med sokker i sine sandaler. Der er ikke tale om en af de halvflippede mode-tendenser, der kun ses til et modeshow. Tendensen med sokker i sandalerne ses allerede i større byer – særligt hos de unge.

Alt kommer med en pris og det gør tendenser og mode også. Det er ikke såre simpelt, at man nu blot kan hoppe i sandalerne med sokker på, og så er man en del af en mode. Nej, det skal gøres på den rigtige måde. Du skal bære løse bukser – gerne i hør. Dine sokker skal være hvide eller anden helfarve. De lyse farver er altid en sikker vinder, når det skal være afslappet og sommerligt. Dette gør sig også gældende her, når vi snakker om at bære sokker i sandaler.

Sokker i sandaler har været tilladt i nogle år

Det er faktisk ikke nogen nyhed, at sokker i sandaler er blevet moderne igen. Allerede i 2019 skrev Berlingske at det atter var moderne med sokker i sandaler. Også Politiken og andre medier skrev om tendensen. Og selv om flere danske modeeksperter ikke var enige, er der altså tale om en tendens der er større end danske modeeksperter.

At der er tale om en større tendens er tydeligt når man tager et kig på flere udenlandske medier. Her findes der et hav af artikler om sokker i sandaler nu er blevet moderne og trendy igen. Det skal altså tages med et gran salt, at danske modeeksperter forholder sig kritisk til denne mode. Det brede dommerpanel har talt: Det ér moderne og aldeles okay at bære sokker i sine sandaler igen – så gør det med god samvittighed.

Gælder også klip-klapper

Det er ikke kun i sandaler, at det er blevet moderne at gå med sokker igen. Også klip-klapper står for spil. Dette ses også tydeligt i de større byer – her går de unge flittigt rundt i klip-klapper og tilmed med sokker på også. Dette kan også hænge sammen med at Crocs er blevet moderne igen.

Her på Flottesokker.dk sælger vi ikke sandaler, men vi har nogle helt fantastiske bambus sokker som vil gøre sig godt i dine sandaler. Vi har også hvide sokker i bomuld eller tennissokker – begge gør sig udmærket i sandaler. Vi mener for øvrigt ikke at man skal lade sig diktere af, hvad tendenser siger og fortæller. Har man lyst til at gå med sokker i sine sandaler, skal man bare gøre det. Mode er en sjov sag – hvis du holder fast i det du kan lide, skal det nok blive moderne på et tidspunkt. Det er alene et spørgsmål om, hvor tålmodig og stålfast du er.