Miljø- og klimapolitik

Vi tager ansvar for miljøet og klimaet og har ambitioner om at tænke dette ind i alle processer, der vedrører vores webshop. Derfor arbejder vi løbende på at forbedre og optimere alt fra produktion til emballage. Læs mere herom nedenfor.

Ansvarlig produktion

Vi arbejder på at flytte hele vores produktion af sokker til EU. Dette gør vi for at tage et fælles ansvar. At produktionen flyttes til EU betyder at fragten gøres langt kortere og dermed belaster miljøet mindre. Det betyder også at vi bedre kan føre kontrol med at produktionen lever op til vores krav.

Bæredygtige sokker i økologiske materialer

Vi arbejder på at alle vores sokker skal være lavet i økologiske materialer. Det betyder at vi fremadrettet kun får sokker hjem, der er lavet i hhv. økologisk bomuld eller bambus. 

På denne måde sikrer vi, at der ikke er brugt miljøbelastende giftstoffer i forbindelse med dyrkningen af den bomuld og bambus som bruges til produktionen af de sokker vi sælger.

Bæredygtig emballage

Vi arbejder løbende på at vores forsendelse udelukkende inkluderer genbrugsmaterialer. Derfor sender vi vores sokker i poser der er lavet af genbrugsplast. 

Vi er ikke i mål, men vi arbejder hele tiden på at gøre det bedre og tager dermed også vores ansvar for klima og miljø.