Hjælp og svar på ofte stillede spørgsmål

Velkommen til vores hjælp og svar på oftest stillede spørgsmål. Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål vha. de nedenstående links. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice via kontaktformularen, sende en e-mail eller ringe til os.

Sikker betaling

Vi bruger QuickPay som betalingsgateway. Quickpay opererer med det højeste niveau af sikkerhed og er certificeret af PCI (Security Standards Council).

Det betyder at du som kunde kan handle trygt hos Flottesokker.dk.

Betalingsformer

Vi modtager MobilePay, Apple Pay, VISA, VISA/Dankort og Mastercard samt de forskellige varianter heraf.

Bestilling

Når du foretager en bestilling på Flottesokker.dk, vil du kort tid efter modtage en ordrebekræftelse i din indbakke. Hvis du ikke modtager denne, bedes du kontakte os.

Du modtager endnu en mail når din ordre er færdigbehandlet og afsendt. I denne mail er der informationer om din forsendelse, således du kan følge denne.

Levering

Hvis du bestiller inden klokken 15, sender vi din pakke afsted samme dag. Vi bestræber os på at have en leveringstid på 1-2 hverdage.

Fragtprisen er 29 kr. uanset hvilken forsendelsesform du vælger. Fragten er gratis, hvis du køber for over 299 kr.

Du kan vælge at få din ordre leveret med PostNord, GLS eller DAO.

Bemærk at levering med DAO kan tage op til 5 hverdage, selv om det typisk kun vil tage 1-3 hverdage.

Vi leverer kun til Danmark.

Returnering

Vi har 365 dages returret på alle vores varer. Du skal blot kontakte os på telefon eller e-mail, så vi kan sende dig en fragtlabel til din returforsendelse.

Du skal sende dine returvarer til os på adressen:

Flottesokker.dk
c/o Not So Square ApS
Guldbergsgade 111, st.th
2200 København N

Når vi har modtaget dine returvarer, vil vi refundere dig det fulde beløb inkl. fragt.

Pakker, der sendes retur som følge af ikke at være blevet afhentet i tide, gælder som en returnering. Her returneres beløbet eksl. fragtomkostninger og et håndteringsgebyr på 50,- kr.

Ophavsret på billeder

Flottesokker.dk har ophavsret på alle billeder af produkter, der bruges på vores webshop. Det er tilladt at bruge vores billeder, hvis det er som reference til vores billeder eller i forbindelse med omtale af selv samme.

Ved brug af vores billeder, skal der være en synlig reference til Flottesokker.dk. Dette skal være i form af et klibart tekstlink.

Fortrydelsesret

Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du senest 14 dage efter at have modtaget dine varer, gøre os opmærksom på dette. Du bedes i den forbindelse udfylde vores fortrydelsesformular, som du finder ved at klikke her, og sende den til os på hej@flottesokker.dk.

Cookie- og privatlivspolitik

Vores cookie- og privatlivspolitik finder du her.

Bæredygtighed

Vi ønsker som virksomhed at tage del i det fælles ansvar for bæredygtighed, der påhviler os alle. Derfor arbejder vi aktivt på at vores sortiment over tid kun skal bestå af økologisk bomuld og bambus.

Vores ordrer pakkes derudover i genbrugsmaterialer og vi er hele tiden opmærksomme på, hvordan vi stadig bliver mere bæredygtige i alle vores processer.

  Flottesokker.dk
  c/o Not So Square ApS
  Guldbergsgade 111, st.th
  2200 København N

  Telefon +45 50 33 80 33

  E-mail: hej@flottesokker.dk