Vi er meget stolte af vores populære bambus sokker! De mange positive tilbagemeldinger fra jer bekræfter os også i, at de er helt igennem fantastiske. Her kan du blive lidt klogere på, hvorfor vores bambus sokker er så populære og hvordan de produceres.

Sokker produceret på lille familieejet fabrik

Vores bambus sokker produceres på en lille familieejet fabrik i Polen. Her har de produceret sokker igennem flere generationer, og de gør det med stolthed. Vi har et tæt og indgående samarbejde og er næsten dagligt i kontakt med hinanden. Det betyder at vi kan stå 100% inde for hvert enkelt led i den proces der er forbundet med produktion og salg af vores sokker.

Deres ekspertise inden for sokker er enorm og det er dels takket være deres viden og erfaring, at vi sammen har skabt det vi mener, er de perfekte bambus sokker. Familien har kun beskæftiget sig med produktion af sokker og det er de ved alt om.

Bambus sokker der er produceret med omtanke

Der er lagt tanke i de sokker du køber hos Flottesokker.dk. Alt fra trådens tykkelse og type til mængden af bambus fibre, er alt sammen noget der er nøje udvalgt efter utallige vareprøver. Slutresultatet taler for sig selv – se bare vores anmeldelser på Trustpilot eller under de forskellige produkter.

Vores bambus sokker produceres som almindelige sokker til herrer og damer samt med et lidt lavere skaft (ligeledes til herrer og damer) og endeligt som ankel sokker. Sidstnævnte er fantastisk om sommeren og i forbindelse med idræt og motion.

Når du køber bambus sokker hos Flottesokker.dk får du de bedste bambus sokker på markedet. Det er ikke noget vi tror – det er noget vi ved. Prissætningen er mere end rimelig og gør at du får sokker i den bedste kvalitet, uden at skulle betale mere for det.

Da vi i sin tid startede Flottesokker.dk, fik vi produceret vores sokker på samme fabrikker som nogle af de kendte brands. Dette troede vi, var et kvalitetsstempel. Kvaliteten fejlede da heller ikke spor, men vi er efterfølgende blevet klar over, at kvaliteten bare er højere ved at gøre det på denne måde. Omkostningerne er også en smule højere, men vi tror på at det betaler sig.

OEKO-TEX certificeret bambus

Produktionen af vores bambus sokker foregår på alle måder med omtanke for alt fra personalepleje til bæredygtighed. De bambus fibre der bruges til produktionen, er OEKO-TEX certificeret. Det betyder at du som forbruger kan være sikker på at de er fri for skadelige kemikalier.

Dette er en rar sikkerhed at have når du køber bambus sokker, da der kan være brugt kemikalier i forbindelse med produktionen af bambus fibre.

Priserne stiger i Danmark – men ikke på vores sokker

Mens priserne stiger på alle varer i Danmark og resten af EU, holder vi fast i den samme lave pris på vores sokker. Prissætningen af vores sokker er valgt ud fra at det skal kunne betale sig at købe sokker i en bedre kvalitet, uden at det skal koste mere.

Prisstigningerne har selvfølgelig også en betydning for os. Vi betaler en smule mere for vores sokker, da vores producent ligeledes har større udgifter til bambus fibre og el. Vi har dog alligevel valgt at holde prisen på det samme niveau som hidtil, da vi ikke ønsker ikke at sende regningen videre til jer.

Vær opmærksom på hvilke bambus sokker du køber

Vi vil gerne understrege at dette ikke betyder, at der ikke findes andre gode bambus sokker. Det gør der helt bestemt! Men vær opmærksom på, hvor mange procent bambus fibre sokkerne indeholder og vær derudover også opmærksom på, at der er stor forskel på, hvor mange tråde der er brugt samt tykkelsen heraf.

Der er ikke nogen gylden tommelfingerregel for, hvordan man bestemmer kvaliteten af et par bambus sokker. Det er en kombination af det hele, der afgør hvor længe sokkerne holder uden at blive hullede, hvor godt de tåler maskinvask og vigtigst: hvor komfortable de er. Vores bambussokker er ikke de letteste, ej heller de tungeste. De er valgt med øje for den perfekte kombination af holdbarhed og komfort.

Se vores populære bambus sokker her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *