Ankelstrømpen har alle dage været de perfekte strømper om sommeren. Dette skyldes at ankelstrømper typisk laves i tynde og lette materialer, der sikrer at fødderne ikke overopheder i det varme sommervejr. Strømperne bruges også i forbindelse med træning, hvor formålet ligeledes er at undgå overophedning og svedige fødder.

Set i lyset af ovenstående, kan man med god grund overveje om ikke man bør prøve vores nye ankelstrømper i bambus. De kan det samme som ankelsokker i bomuld – de gør det bare bedre. Ankelstrømper, der er fremstillet i bambus, sørger for at fødderne ventileres bedre og sikrer dermed at dine fødder forblive kølige.

Med veltempererede fødder vil du opleve langt mere komfort og du vil desuden skåne dit fodtøj strømper, der er badet i sved. Sidstnævnte er en af de hovedårsagerne til, hvorfor fodtøj bliver ildelugtende og med tiden ubrugeligt.

Produceret efter egne forskrifter

Vi får vores ankelstrømper produceret efter nøje instruktioner og vi har strenge krav til sammensætningen af de forskellige tekstiler samt design af selve sokkerne. Det betyder at vi ved hvad vi sælger. Vores ankelstrømper har forstærket hæl og tå, tåler at blive brugt og ikke mindst at blive maskinvasket.

Er du træt af ankelstrømper der er ugenkendelige efter en tur i vaskemaskinen, så skal du prøve vores ankelstrømper. Vi garanterer at du får ankelstrømper som kan bruges igen og igen, hvis blot du følger vores vaske- og plejeanvisninger. Læs også gerne vores artikel om, hvordan du bedst plejer dine sokker og dermed forlænger levetiden væsentligt.

Se vores udvalg af ankelstrømper i bambus.