Året 2021 nærmer sig sit endeligt og dermed også dermed også året, hvor vi slog de virtuelle døre op og kunne sende både almindelige og sjove sokker til en masse tilfredse kunder i Danmark. Det var et travlt og sjovt år, hvor vi fik nye sokker på lager á flere gange, forbedrede vores produktbilleder, fik taget modelbilleder med vores sokker, m.m.

Vi turde ikke gøre os forhåbninger om, hvordan året 2021 ville blive for os som nystartet webshop. De skrøbelige forventninger vi kun turde gøre os forhåbninger om, er alle blevet indfriet. Vi har haft fornøjelsen af at kunne sende sokker til et voksende antal kunder, måned efter måned. Ikke overraskende blev julen vores travleste måned – og det var den største julegave vi kunne få 🎄

Ud over vores julesokker, blev pink sokker med bananer blev julens topsælger. Derudover solgte vi også mange sorte sokker i både bambus og bomuld. Der er ingen tvivl om at I har taget godt imod vores sjove sokker og det er vi så glade for!

Næste år vil utvivlsomt byde på et endnu større sortiment af sjove sokker og forhåbentlig får vi også lov til at sende mange flere sokker afsted til jer.

Tak til jer alle sammen for at have taget så godt imod os 🤗

Rigtig god jul og godt nytår 🎆🎇

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *